عراقچی: سال ۲۰۲۵ در رابطه با موضوع هسته‌ای ایران مهم است آیا وزیر اقتصاد استیضاح می‌شود؟ تجاوز هوایی جدید آمریکا و انگلیس به یمن (۸ دی ۱۴۰۳) دستگیری سرشبکه مرتبط با منافقین در اردبیل (۸ دی ۱۴۰۳) پایگاه هوایی «نواتیم» ارتش رژیم صهیونیستی مورد حمله موشکی ارتش یمن قرار گرفت (۸ دی ۱۴۰۳) تداوم درگیری در امتداد خط مرزی بین پاکستان و افغانستان (۸ دی ۱۴۰۳) عذرخواهی پوتین از جمهوری آذربایجان به خاطر سقوط هواپیما فرماندار مشهد مقدس: توسعه زیرساخت‌های مشهد یک ضرورت است داوری: روند خدمت در سه سال اخیر هرگز متوقف نشد | از افتتاح ۷۰۰ کلاس درس تا ۱۰۰ جلسه دیدار مردمی پزشکیان: دولت آماده فراهم‌کردن زیرساخت‌های لازم برای مشارکت دانشگاهیان است مسیر خدمت در فرمانداری مشهد مقدس باید استمرار داشته باشد معاون‌اول رئیس‌جمهور: اصلاح برخی روندهای غلط گذشته، توسعه را شتاب می‌دهد مان‌موهان سینگ نخست وزیر سابق هندوستان کیست؟ + بیوگرافی و فیلم تشییع پیکر فرمانده کل سپاه: یمن در دفاع از فلسطینیان پیروز خواهد شد عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: وزیر امور خارجه با نگاه راهبردی وارد پکن شده است | این سفر محدود و محصور به پرونده هسته‌ای نخواهد بود مجلس به دنبال استیضاح وزیر راه و شهرسازی؟ درباره چالش‌ها و راهکار‌های اجرای قوانینی که روی کاغذ مانده‌اند | قوانین نامیزان ابلاغ ۲ ماده واحده از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی از سوی رئیس‌جمهور بحث و جدل مجلس و شورای عالی فضای مجازی بر سر کاسبان فیلترشکن؛ مقصر کیست؟ ستاد کل نیروهای مسلح: اتفاقات سوریه، محصول نقشه مشترک آمریکا و اسرائیل است امیر نصیرزاده: سلسله رزمایش‌های ما، توان و قدرت دفاعی ما را نشان خواهد داد عراقچی در پکن با وزیر امور خارجه چین دیدار کرد درگیری‌های شدید در شمال شرق استان حلب سوریه انتصاب اولین فرماندار زن در تاریخ استان کرمان + سوابق نمایش قدرت دفاعی کشور با رزمایش‌های هفته آتی حمایت از غزه در قلب انگلستان (۷ دی ۱۴۰۳) روسیه اعلام کرد: در روز سقوط هواپیمای آذربایجان، هدف حملات پهپادی اوکراین بودیم پزشکیان: از شرایط سخت تامین برق و گاز عبور کردیم| به فکر سال آینده باشیم
سرخط خبرها

حضور گسترده چهره‌های اصلاح طلب در رسانه‌ها بیانگر اراده انتخاباتی آن‌ها است

  • کد خبر: ۶۱۷۶۲
  • ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۲
حضور گسترده چهره‌های اصلاح طلب در رسانه‌ها بیانگر اراده انتخاباتی آن‌ها است
در شرایطی که نارضایتی بخش‌هایی از جامعه از دولت ائتلافی اصلاح طلبان و اعتدالگرایان به دلیل شرایط اقتصادی، در نظر اصولگرایان به معنای شانس بیشتر پیروزی آنان است، به نظر نمی‌رسد که اصلاح طلبان به انتخابات ۱۴۰۰ ناامید باشند و به راحتی از کارزار پیش رو کنار بروند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ در شرایطی که نارضایتی بخش‌هایی از جامعه از دولت ائتلافی اصلاح طلبان و اعتدالگرایان به دلیل شرایط اقتصادی، در نظر اصولگرایان به معنای شانس بیشتر پیروزی آنان است، به نظر نمی‌رسد که اصلاح طلبان به انتخابات ۱۴۰۰ ناامید باشند و به راحتی از کارزار پیش رو کنار بروند. حضور مستمر چهره‌های اصلاح طلب در رسانه‌ها و خطاب قرار دادن جامعه و بخش‌هایی از حاکمیت، مؤید همین نکته است.
 
اصلاح طلبان در شرایط کنونی در حال بررسی چگونگی حضور قدرتمندتر در انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب نامزدی واحد با وجاهت اجتماعی خوب هستند. این عزم جدی اصلاح طلبان برای شرکت در انتخابات سبب شده است چهره‌های این جریان به ایده پردازی درباره چرایی و چگونگی حضور در انتخابات، انتخاب نامزد اصلح و تعامل با بخش‌های مختلف جامعه بپردازند و نظرات خود را تئوریزه کنند.


کسب قدرت اصلاح طلبان برای بازگرداندن حق مشارکت در تعیین سرنوشت مردم است

سهیلا جلودارزاده، عضو فراکسیون امید در مجلس دهم، در گفتگو با «برنا» دراین باره که اصلاح طلبان درصورت شکست در انتخابات۱۴۰۰ یا رد صلاحیت نامزد مطلوبشان چه شرایطی پیدا می‌کنند، گفت: «امیدوارم به این مسائل نرسد، ولیکن در آن زمان هم شرایط نسبت به شرایط فعلی تفاوتی نخواهد کرد، فقط اینکه آگاهی مردم بیشتر می‌شود و خودشان شرایط را مقایسه می‌کنند.» وی همچنین در پاسخ به اینکه اصلاح طلبان درصورت شکست در انتخابات باید به جامعه برگردند یا دوباره برای حضور در قدرت تلاش و ائتلاف کنند، گفت: «فرقی نمی‌کند؛ اصلاح طلبان همیشه در جامعه بوده اند. اینکه برای کسب قدرت تلاش می‌کنند برای این است که بتوانند حق مشارکت در تعیین سرنوشت مردم را برگردانند.»


گفتمان اصلاح طلب در مقایسه با اصولگرایی جذابیت‌هایی دارد

جلال میرزایی، فعال سیاسی اصلاح طلب، در پاسخ به این سؤال که اصلاح طلبان درصورت شکست در انتخابات باید به جامعه بازگردند یا دوباره برای حضور در قدرت تلاش و ائتلاف کنند، به «برنا» گفت: «امیدوارم اصلاح طلبان در انتخابات پیش رو موفق شوند. این شیوه خوشایند نیست که ما از الان درباره شکست در رقابتی صحبت کنیم که هنوز به آن ورود نکرده ایم و هنوز رأی گیری نشده و تا انتخابات سه ماه مانده است.
 
تجربه ثابت کرده است جریان اصولگرا برنامه‌ای برای اداره کشور ندارد و این نگرانی جدی وجود دارد که این مسئله از این بدتر شود.» وی همچنین درباره استقبال جوانان از گفتمان اصلاح طلبی گفت: «این گفتمان با توجه به مشکلات اقتصادی در کشور کمی تضعیف شده، اما اینکه در مقایسه با گفتمان اصولگرایی در چه وضعیتی است، به نظر من هنوز این گفتمان جذابیت‌هایی دارد. باید ببینیم در این سه ماه چه اتفاقاتی می‌افتد و درباره ابهامات، تردید‌ها و تخریب‌ها تا چه میزان می‌توان پاسخ‌های قانع کننده‌ای ارائه کرد.»


نامزد اصلاحات باید سابقه دفاع از حق مردم را داشته باشد

جلال جلالی زاده، فعال سیاسی اصلاح طلب، در ارزیابی خود از نامزد‌های مطرح شده جریان اصلاحات، به «ایسنا» گفت: «نظر دادن دراین باره خیلی سخت است؛ زیرا هر نامزد دارای ویژگی‌های خاص خود است، ولی باید براساس نظرسنجی‌ها پایگاه رأی و جایگاه مردمی هر کاندیدا را ارزیابی کرد؛ زیرا معرفی هر فرد ازسوی جریان اصلاحات موجب رأی آوردن آن فرد نخواهد شد. شاید اصلاح طلبان نتوانند نامزدی جامع الشرایط معرفی کنند و درنتیجه دچار شکست شوند.»
 
وی افزود: «درمجموع من معتقدم افرادی که تاکنون معرفی شده اند در مقایسه با اصلاح طلبانی که سمت دولتی ندارند، شاید همه ویژگی‌هایی که نام بردم ازجمله سابقه دفاع از مردم را نداشته باشند. بااین حال پس از انجام نظرسنجی‌ها و بررسی‌های لازم، اگر اصلاح طلبان بر یک شخص اجماع کردند، باید بر ویژگی‌ها و امتیاز‌هایی تکیه کنند که برای مردم پذیرفتنی باشد؛ زیرا در این دوره از انتخابات این گونه نیست که مردم به هر کس که اصلاح طلبان معرفی کرده اند، رأی دهند.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->